ANUL·LADA!

Bona tarda,

Donades les condicions de la neu actuals i amb previsió d’empitjorar de cares a diumenge per l’episodi de pluges continuades previst per el dia de dissabte (també a cotes altes), així com amb la impossibilitat d’oferir una cura segura i atractiva, ens veiem obligades a anul·lar la 59a edició de la Cursa Bassiero.

La nostra prioritat és sempre realitzar una Cursa segura per a tothom, corredors i organització, però també que puguem gaudir. Les condicions actuals no ens permeten realitzar-la garantint aquestes premises.

D’altra banda, com ja vam anticipar ahir, hem decidit prendre aquesta decisió a més de 24 hores de la Cursa, per tal de reduir al màxim l’impcte econòmic tant als corredors com a la mateixa organització i col·laboradors.

Mantenim, demà dissabte dia 11 a les 18h, la jornada tècnica que oferirà el Centre de Lauegi d'Aran, en format online (us farem arribar l'enllaç).

Com queda definit a les bases de la cursa, es retornarà parcialment el cost de la inscripció. Així doncs, durant els propers dies farem els pagaments de retorn del preu de la inscripció menys 10 euros, que serviran per afrontar una part de les despeses que ja ha assumit l’organització.

Us volem donar les gràcies per la vostra comprensió i compromís amb la cursa, i per seguir participant de la Bassiero un any més. Ens veiem a la propera edició.

Salut i Bassiero

12 mars ... Bassiero !

1d 17h 19m 34s

59e tour de ski UEC de Barcelone

La Cursa

Avec 58 éditions, la Traversée à skis de l'UEC de Barcelona (aujourd'hui Cursa Bassiero) s'est consolidée au sein des courses de ski de montagne en Catalogne et entre les plus remarquables des Pyrénées.

Avec un grand format de ski de fond, la Cursa del Bassiero est l'une des rares compétitions encore présentes sur notre territoire proposant un itinéraire alpin de grand format, en une seule journée, basé sur les valeurs qui accompagnent la pratique de l'alpinisme ( camaraderie, respect de la nature, solidarité, amour du territoire...), avec un esprit de compétition évident conjugué à une portée populaire et participative.

Savoir plus

Alpine route

La course du Bassiero se déroule dans les environs du lac Gerber, s'élevant de la zone de La Peülla à 1.900 m et montant à 2.900 m depuis le sommet du Bassiero qui donne son nom à la course.

Entorn únic

La course se déroule dans un lieu incomparable, le Parc National d'Aigüestortes et Estany de Sant Maurici et a le privilège d'être la seule compétition hivernale autorisée dans le Parc comme le stipule le Plan d'Utilisation Publique.

Consulta les classificacions!

58ème course à ski de randonnée de l'UEC de Barcelona